Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco asi nejznámější postava světového golfu Tiger Woods (41), zatčený za řízení pod vlivem 'čehosi', bručel v policejní cele, dvě nejdůležitější ženy jeho života se každá po svém musely poprat s nepříjemnou skutečností. Jak dokázaly jeho partnerka a matka zpracovat informaci o tom, že jejich Tigerovi hrozí vězení?

Woodsova milenka Kristin Smith (33) okamžitě, jakmile začala média zveřejňovat první záběry policejních kamer, vyrazila v Dallasu po nákupech. Sice prý podle svědků začala plakat, také si trochu zakřičela, ale maloobchodní protistresovou terapii ukončila až poté, co se jí podařilo utratit v obchodě za nákup aspoň 5 tisíc dolarů. Tutéž terapii si naordinovala i následující den, to už se ale podle paparazzi dokázala normálně usmívat. To, že Woods s Kristin chodí, se provalilo až poté, kdy byla loni zadržena na letišti s 200 000 dolary v hotovosti. Tehdy prozradila, že to je dárek od jejího slavného přítele.

Zatímco Kristin zajímalo hlavně to, jak něco utratit, jeho máti vyrazila 'svého chlapečka' podpořit. Vzrůstu je sedmdesátiletá Kultida sice nevelkého, za svého syna se však již tradičně rve jako lvice a v krizi je mu vždycky nablízku. I teď se rychle objevila se svým obřím autem před restaurací, kde se Tiger měl k incidentu vyjádřit médiím. Po jeho boku věrně stála i v případě jeho nechvalně známé nehody v roce 2009 v Orlandu.

„Chápu závažnost toho, co jsem udělal, a přijímám plnou zodpovědnost za své činy,“ sypal si po boku své matky popel na hlavu. „Chci jen, aby veřejnost věděla, že v tom nebyl alkohol,“ doplnil golfista, který se na rozdíl od nehody z roku 2009 tentokrát nechoval agresivně v průběhu zatýkání ani později. Tentokrát ho opravdu 'nevykostil' alkohol. Podle výsledků lékařských testů byly za vším silné léky. To ostatně golfista tvrdil od začátku. „Chtěl bych se omluvit z celého svého srdcem mé rodině, přátelům a fanouškům... Udělám vše, co bude v mých silách, aby se to už nikdy nestalo,“ sliboval.

Bohužel mu to moc nepomůže. Je totiž fuk, jestli jste za volantem pod vlivem toho či onoho. Zfetovaní se také nesmíte bourákem prohánět po kraji. Woodse tak v nejbližších dnech čeká soud.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám