Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pracovně funguje primárně v Americe, nyní je ale Kristýna Schicková na skok doma v Čechách. My jsme využili její návštěvy nově otevřené terasy nad Palácem Lucerna, abychom zjistili, jak se jí za velkou louží daří.

Modelka, která je shodou okolností sestrou neméně úspěšného fotbalisty Patrika Schicka, se těší hned ze dvou novinek. Plánuje stěhování a k tomu je čerstvě zamilovaná. „Už čtvrtým rokem funguju v Los Angeles. Od června se ale stěhuju do New Yorku, protože mě tam láká víc pracovních možností. LA bylo pro mě už malé, a tak bych chtěla v New Yorku poznat nové lidi a splnit si své sny,” říká bývalá finalistka České Miss.

Ve velkém jablku nebude kráska sama. V poslední době je jí velmi blízký americký herec Shea Buckner, který se do New Yorku stěhuje s ní. Vypadá to, že je to velmi dobrá partie, třicetiletý Američan si nedávno zahrál ve filmech s Nicolasem Cagem, Brucem Willisem a Robertem De Nirem. Brzy se objeví ve snímcích The Life and Death of John Gotti, Marauders a hraje v nové filmové verzi Pobřežní hlídky. „Seznámili nás společní přátelé na jedné akci a pak jsme zjistili, že bydlíme v jedné ulici,” směje se náhodě Schicková.

Vypadá to, že se modelka z Ameriky hned tak nevrátí. „Vyřizuji si nová víza a zažádala jsem si o zelenou kartu. Doufám, že se mi tam bude dařit a budu tam moct přežívat,” dodala Kristýna Schicková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám