Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Ivana Korolová snad nikdy neměla nadváhu a všichni ji známe jako velmi štíhlou hvězdu muzikálu. V poslední době na sobě ale začala makat dvakrát tolik. Chystá na září svatbu s bubeníkem Jiřím Veselým, se kterým chodí šest let.

"Nejsem ten šťastlivec, co nemusí pro figuru nic dělat, takže já se ráda ničím jakýmkoliv pohybem a pak si dopřeju dobré jídlo. Jsem trochu gurmán a neumím se příliš omezovat ve výběru jídla. Dám si všechno, ale malou porci. A když teď chystám svatbu, tak se chci samozřejmě v šatech cítit super. Proto musím makat ještě o trošku víc," vysvětlila na fotbalgolfovém odpoledni hvězda muzikálů Mamma Mia! a Ať žijí duchové.

"Můj táta hraje golf, vzal mě párkrát na odpaliště, ale je to strašně těžké! Na to talent nemám. Minigolf ale zvládám, jsem blázen do běhání a cvičení a fotbalgolf to všechno spojuje, aniž by to člověk musel umět," dodala Korolová, která je prý i kvůli přípravám svatby stále v běhu. Neustále přebíhá mezi organizací veselky, natáčením, hraním a dabingem, což jí neskončí ani o prázdninách. 13. července se objeví na letní scéně Divadla Hybernia v muzikálu Mamma Mia!.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám