Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Průšová (40) má i po patnácti letech vynikající vztah s jednou ze svých prvních známostí. Nafotila kampaň ve stylu seriálu Sex ve městě pro trenýrkovou firmu svého bývalého přítele Petra Vlasáka.

A padla na ni "role" sexuální dračice Samanthy. "Byla jsem nejvyšší, navíc blondýna s největšími vnadami. Nevadí mi, že jsem za Samanthu," řekla Super.cz s úsměvem Kateřina.

S Petrem Vlasákem má prý i po letech výborný vztah. "Před patnácti lety jsme spolu žili a měli se rádi. Máme se pořád rádi, ale už netvoříme pár. Nerozešli jsme se ve zlém, byli jsme mladí, zjistili jsme, že každý potřebujeme něco jiného. Jsme přátelé, funguje to," vysvětluje Průšová, která už je čtyři roky šťastná po boku přítele Michala.

Modelingu se už věnuje prý výjimečně. "Založila jsem s kamarádem Petrem Svobodou dětskou talentovou soutěž Sluníčko roku. Je to pro holčičky od 6 do 9 let. Patronkou je Mahulena Bočanová, která finále bude i moderovat. Nejde o typický americký koncept zmalovaných holčiček, my hledáme talentovanou holčičku. Ta nejšikovnější si pak zahraje v muzikálu," dodala Průšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám