Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Lukáš Langmajer nepatří mezi osobnosti, které by úzkostlivě střežily své děti před médii. Na otevření teras na střeše Paláce Lucerna tedy seriálový a divadelní herec klidně vyrazil se svým čtyřletým synem Mikulášem. Jeho manželka Lucie pak vozila v kočárku před měsícem narozenou dcerku Magdalénu Márii.

„Nepřijde mi na tom nic špatného, brát je na akce. Kdybych se živil například jako zedník, tak to bych je nespíš do práce netahal,” usmíval se herec.

Roztomilý chlapeček akci podporující projekt Kouření out, příroda in prakticky prospal. „Tyhle věci ho příliš nezajímají, tak si zdřímnul,” glosoval Langmajer.

Lukášovi se pracovní nabídky aktuálně příliš nehrnou, a tak se může naplno věnovat dětem. Zvládá veškeré rodičovské povinnosti. „Zapojil jsem se hned na začátku u jejich zrodu a v péči proto pokračuji,” uvedl.

A klidně se může stát, že rodina bude mít časem ještě o jednoho člena víc. Třetímu dítěti se herec nebrání. „Chráněný postup s manželkou neplánuji. Rozhodně to nebude tak, že bych se svou ženou přestal spát,” uvedl s úsměvem Lukáš Langmajer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám