Hlavní obsah
Článek

Že by se z Laury nebo její mámy, která jí říká Lola, staly trampky? To asi nehrozí. Ve stínu stromů teď sice tráví hodně času, na divočinu si tyhle dvě ale jenom hrají. V lese kus za jejich domem totiž Dara Rolins (51) natáčí svůj nový videoklip. A Lola je tam s ní.

Mohli bychom teď napsat, že to Lola bude muset ještě nějakou chvíli v lese vydržet, protože vytvoření snímku k songu Duha z nového zpěvaččina alba ETC zkrátka nějaký čas zabere, ale to bychom lhali.

Lola totiž mámu do práce nadšeně doprovází sama a přítomnost štábu i tanečnic jí baví natolik, že souhlasila, že se do klipu nechá zakomponovat. Daru to napadlo proto, aby filmové iluzi příběhu v klipu dodala trochu autenticity. „Právě i z tohoto důvodu jsem chtěla, aby se v klipu objevila, i když jen na chvilku. Bude to pro ni jednou hezká vzpomínka,“ vysvětluje zpěvačka.

Dara jej s novou deskou představí již brzy, živě poprvé na interaktivním urban festivalu Ynspirology, který se bude konat 24. – 25. června v Praze. A fotky ze zákulisí natáčení už teď naznačují, že se bude nač dívat!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám