Hlavní obsah
Článek

V předchozím vztahu potomci Tomáše Řepky (50) tatínkovu novou partnerku Vlaďku Erbovou nepřijali, ba naopak se rodinné vztahy nadmíru vyhrotily. Fotbalistova aktuální přítelkyně Kateřina Kristelová (44) má, zdá se, mnohem lepší podmínky.

„Jdeme s dětmi z prvního manželství na večeři, a tak se těším,” uvedla na otevření terasy na střeše Paláce Lucerna blondýna před setkáním s partnerovým synem Tomassem a dcerou Veronikou.

Moderátorka má pocit, že by se měla dětem svého partnera oficiálně představit a sama by je ráda poznala. „Já se rozhodně nechci stylizovat do role, která mi nepřísluší. Když mě budou vnímat jako kamarádku, kterou občas uvidí, tak budu naprosto spokojená,” řekla Katka.

Kristelová a Řepka mají za sebou dovolenou v Turecku a v blízké budoucnosti se na delší dobu kvůli pracovnímu vytížení Kateřiny nedostanou. „Plánujeme krátké euro výlety, protože se budu věnovat nějaké práci. Chystáme se do Varů a do Říma, kde jsem ještě nebyla. Tomáš tam bere každou holkou, se kterou žil. Tuhle cestu tedy nevynecháme a pojedu s ním taky.

Reklama

Další články

Načítám