Hlavní obsah
Článek

Michal Kavalčík (48) má už ve čtvrtek 1. června svou velkou televizní premiéru v Diváckých zprávách na Primě. Jenže na poslední chvíli zjistil, že do televize nemá co na sebe! Ještě předtím, než vyrazil se stylistou na nákupy, si ho na Primě pořádně přeměřili. Jeho biceps má 40 centimetrů!

Kdo má větší biceps, Michal, nebo jeho kolega ze Zpráv Roman Šebrle (49)? "Podle toho, co mi stačila tajně prásknout Romanova kolegyně Gabča včera v newsroomu, tak to tipuji, že v "páce" by to asi Roman projel. Teda kdybych ještě tak asi 2 roky trénoval. Ale zase v tukových polštářcích bych ho jistě porazil hned," směje se Michal.

Když moderuje v rádiu, oblečení neřeší. "Většinou do rádia Kiss volím ležérní styl jako kraťasy a volné tričko. V tom se člověk cítí svobodně a skvěle. Pak se moderuje jedna báseň," libuje si Michal.

Přiznává, že doma má nejraději tepláky! "Nejraději mám fakt džíny všeho stylu, to je prostě nesmrtelný nápad všech dob, a volné tričko či košile, a nedávno jsem objevil i kouzlo tepláků. V nich bych byl schopen chodit klidně i každý den, jen do té společnosti se bohužel moc nehodí. Takže tepláky zatím jen doma a na sport," vysvětluje.

Jenže v televizi se jen za svůj hlas neschová a je potřeba, aby se pořádně vytunil za dohledu stylisty. "Nabízel jsem televizi Prima šatník ještě po Rudovi, co mi zbylo, ale tričko AC/DC nějak neprošlo. A zase proč nebýt po dlouhé době za fešáka, a dokonce od odborníků? To se prostě hodí," těší se Michal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám