Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář, který se před několika týdny ujal zpěvačky Ivety Bartošové (†48), jí vyznal lásku. O tom, že Rychtář k Ivetě cítí víc, než jen přátelskou náklonnost, se spekulovalo již delší dobu. Nyní se poprvé na jedné ze sociálních sítí vyjádřil veřejně.

"Milá Ivet, nikdy a nikomu jsem neřekl nahlas to, co chci, aby jsi věděla. Děkuji za to, že jsem tě mohl osobně poznat. Vím, jaká jsi. Ač ti v minulosti, či v budoucnosti dali nebo dají jakoukoliv nálepku, budu tady pro tebe. Máš srdce, kterému je třeba naslouchat. Děkuju za to, že jsi,“ napsal Rychtář na fanouškovský profil slavné zpěvačky a pokračoval.

"Velké přátelství se vždy zakládá na něčem tajemnějším, než je shoda věku a povahy." A ještě jedno moudro. "Kdo stojí pevně na obou nohách, ten se nemusí obávat bouře,“ dodal Rychtář, který tráví nyní s Bartošovou víc času, než s vlastní manželkou.

Je jen otázkou času, kdy mezi nimi vzplane víc, než jen přátelství. Záleží na tom, co k Rychtářovi cítí slavná zpěvačka. Bartošová vedle sebe potřebuje chlapa, který se o ni bude starat v dobrém i ve zlém. Rychtář má sice někdy neadekvátní způsoby, ale myslí to s Ivetou opravdu dobře.

Na začínající vztah mezi Ivetou Bartošovou a Josefem Rychtářem jsme se zeptali i jejího nového mecenáše Zdeňka Kubíka. "O interní vztahy svých zaměstnanců se nezajímám. Je to naprosto jejich věc," uvedl Kubík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám