Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejznámějších modelek a teď už i maminek Candice Swanepoel (35) se po ‚mateřské‘ oficiálně vrátila k práci pro svou domovskou firmu Victoria´s Secret. Značka spodního prádla, plavek i fitness a volnočasového oblečení to oznámila na sociální síti prostřednictvím krátkého videa.

Jak už to tak u vrcholových modelek bývá, s návratem k původním mírám neměla Swanepoel potíž. Fotku v bikinách zveřejnila už tři měsíce po porodu, krátce nato vyšla i kampaň na plavky značky Sauvage a před návratem k pracovním aktivitám pro hlavního zaměstnavatele stihla nafotit, tentokrát i se synkem Anacou, kampaň pro značku GAP, do níž se zapojilo víc slavných maminek, např. Liv Tyler.

A i kdyby snad nebyla ve formě, značka na ni ráda počká, spolupráce Victoria´s Secret a Candice Swanepoel je totiž vzájemně výhodná. Např. sdílené video má za poslední dobu bezkonkurenčně nejvíce zobrazení, přes 2 milióny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám