Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Veronika Zelníčková má za sebou svou premiéru v roli Marči v muzikálu Mýdlový princ v Divadle Broadway. Tuto roli zdědila po těhotné kolegyni Karolině Gudasové, která odlétá za svým přítelem do USA.

„Roli Marči si moc užívám. Je to krásná role, i když je opakem mne. Ale hraje se mi skvěle, takže jsem se s Marčou báječně sžila,“ prozradila nám zpěvačka. V divadle se prý nemusejí bát, že by jim kvůli těhotenství roli položila.

„Miminko zatím neplánuji. I když děti moc miluju a vlastně bych chtěla mít miminko hned. Jen mám určité životní priority. Ale ten čas určitě přijde, miminko bych ráda třeba za 3 roky,“ usmála se Veronika. Ta žije se svým partnerem Tomášem, který je klávesistou kapely Anacreon, s níž Veronika zpívá. „Jsem zamilovaná až po uši, s Tomášem jsme momentálně dostavěli domek a čeká nás stěhování,“ prozradila.

A jak bude trávit léto? "Mám spoustu koncertů s kapelou, veškeré víkendy mám pracovní, ale doufám, že podnikneme alespoň nějaké výlety, třeba na vodu nebo pod stan. A navíc začínáme s Anacreonem skládat novou desku, takže se fanoušci mohou v roce 2018 těšit. A v září opět hrajeme Mýdlového prince,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám