Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Taky je vaše sedačka samá skvrna? Od čokolády, džusu, barviček, špinavých ručiček…a vaším snem by bylo dát sedačku do pračky a mít ji zase čistou? Teď je to možné díky napínacím potahům.

Levná proměna sedačky během 5 minut

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Napínací potahy decoDoma fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku z té původní. Stejně jako vy si oblékáte tričko, můžete sedačku obléct pomocí potahu do nového vzhledu. Potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky původní sedačky, která je ukrytá pod ním. Obepne celou sedačku včetně područek, boků a zadní části. Dokonale sedí, takže odpadají starosti s urovnáním věčně se shrnující deky.

Bezproblémové praní v pračce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bez obav si teď můžete pořídit světlý potah na sedací soupravu. Díky tomu, že ho lze sundat a dát do pračky, už nemusíte mít starost, když vaše děti na sedačce svačí, malují si nebo přiběhnou rovnou z venku. To samé platí i v případě domácích mazlíčků. S potahem vám prostě odpadnou starosti o čistotu sedačky.

Široká nabídka velikostí a barev

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Napínací potahy jsou vysoce roztažitelné všemi směry a přizpůsobí se lehce každému typu sedací soupravy nebo křesla. Na výběr je celá řada velikostí potahů – od nejmenšího na křeslo, přes dvousedačky až po rohové sedačky nebo sedačky s otomanem. Proměňovat sedačky můžete do různých barev i vzorů. Velmi oblíbené jsou u českých zákazníků žíhané varianty potahů v béžové barvě.

Nový hit českých obývacích pokojů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„V okolních státech jsou napínací potahy běžnou součástí domácností. V Itálii se s nimi můžete setkat například v apartmánech, oblíbené jsou i v Německu, Turecku, nebo třeba Španělsku. Jsem ráda, že se nám podařilo oslovit dodavatele a dostat tento produkt i k nám,“ říká Lenka Cvejnová ze společnosti decoDoma. Na výběr je na e-shopu decoDoma více než 60 barev a vzorů.

Další články

Načítám