Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se to dost, že? Ale podívejte se, čeho tím dosáhla. Alyssa Lusk (27) z Hattiesburgu v Mississippi přibrala po špatně snášeném rozchodu. Ten stres jí způsobil strašnou chuť k jídlu.

"Spravila jsem se téměř o tři velikosti během jediného roku. Za vším bylo jídlo z rychlého občerstvení. Vzpomínám na ty procházky kolem obchoďáku a chce se mi brečet. Ale přijala jsem tehdy opatření a začala dávat pozor na to, co jím," bilancuje Alyssa.

Příjem dvojnásobku lékařem doporučené denní dávky vody, to znamená přes čtyři litry denně, bylo prvním opatřením, které Alyssa zavedla. A tahle vodní dieta nesla hned své ovoce. V kombinaci s pravidelným cvičením šla váha rychle dolů.

"Nejtěžší na téhle mé cestě bylo oddělit každodenní život a společenské akce. Lidé někdy nechápali, proč se jich neúčastním. Pravda byla taková, že jsem nechtěla přijít do pokušení. Musíš se rozhodnout, co je důležitější. Chutě a pokušení, nebo tvoje cíle," vypráví dívka.

Reklama

Další články

Načítám