Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

O tom, že ženské obtíže dokážou doslova paralyzovat život v každém věku, se nejednou přesvědčila mnohá dívka, žena či dáma v letech. V mladším věku celou řadu žen s železnou pravidelností postihují bolesti, křeče i změny nálad spojené s menstruačním cyklem. V období přechodu dají zabrat návaly, nespavost i vypadávání vlasů. Přinášíme příběh matky a dcery, jejichž obtíže, ač u každé v jiném věku, měly stejnou, hormonální příčinu.

Stále se opakující muka menstruace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mé jméno je Eliška. Právě dokončuji studium na vysoké škole. Od svých třinácti let, kdy jsem dostala první měsíčky, jsem prožívala každý měsíc doslova peklo na zemi. Dva dny před příchodem měsíčků mě totiž trápily příšerné bolesti břicha a hlavy. Když si k tomu připočtete nalitá a citlivá prsa, depresivní náladu, kterou jsem zaháněla snad tunou čokolády, je vám asi jasné, že tato doba by se v kalendáři dala zaznačit černým křížkem. Samotný cyklus navíc přicházel dosti nepravidelně a provázelo jej silné krvácení. Nikdy jsem vlastně dopředu přesně nevěděla, kdy budu „totálně mimo provoz“.

Řešení bez hormonů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na střední jsem na radu gynekologa nasadila antikoncepci. Ta to vše tak nějak utlumila, ale upřímně… Která žena chce do sebe „cpát“ celý život hormony? Jen co jsem ji vysadila, vše se opakovalo v ještě horším měřítku. První dny menses jsem vůbec nebyla schopna fungovat. Zachránila mě až lékárnice, která mé problémy za ty roky dobře znala. Doporučila mi novinku - Mensicol, doplněk stravy na bázi drmku a inulinu. Řekla jsem si, že vyzkouším cokoli. Začala jsem jej pravidelně užívat a už od prvního měsíce se cyklus opravdu výrazně zklidnil. Premenstruační syndrom vymizel, psychicky i fyzicky se cítím výborně. Konečně si užívám života i během menstruace.

Největší šok zažila máma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mámě se před padesátkou dostavily typické potíže. Přicházely návaly horka podepisující se propocenými koláči v podpaží, špatné spaní, nervozita. Nejhorší ovšem bylo, že kvůli hormonálním změnám ztrácela doslova chomáče vlasů. Nakonec si s pláčem nechala dlouhé vlasy ostříhat. Až když jsem začala užívat Mensicol, přečetla si na krabičce, že je vhodný i pro ženy v přechodu a menopauze a začala ho zobat taky. S návaly má konečně pokoj a vlasy jsme nakonec vyřešily taky.

Konečně zase husté vlasy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Objevily jsme totiž Vlasové hnojivo. Tenhle doplněk stravy nás zaujal hlavně vtipným názvem a referencemi na internetu, které nešetřily chválou. Objednaly jsme a Vlasové hnojivo nakonec díky vysokým dávkám aminokyselin, biotinu, zinku a MSM opravdu dokázalo zázrak. Nejen že mámě přestaly vlasy po krátké době padat, ale navíc nám oběma Vlasové hnojivo podpořilo růst nových. Obě se teď cítíme jako výherkyně v loterii. Máma je po pár měsících už zase hrdou majitelkou dlouhých vlasů a ty moje jsou viditelně hustší a pevnější.

Jako lvice salónů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Cítíme se teď s mámou výborně. Vyřešily jsme hormonální problémy, které nám dávaly tak zabrat, a kam se hneme, sklízí naše vlasy obdivné pohledy. Maxivitalis Vlasové hnojivo a Maxivitalis Mensicol až do 8.6. s dopravou zdarma.

Další články

Načítám