Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vždyť se na ni podívejte! Copak k sobě může známá novinářka a spisovatelka Carole Radziwill (53) s tím mladistvým zjevem, který na našich snímcích můžete obdivovat do detailů, pustit někoho jiného než právě svého přítele Adama Kenworthyho (32)? No, možná může. Ale nejspíš by to byl někdo z jeho spolužáků.

Ale konec legrace! Carole si jednoznačně zaslouží vyseknout poklonu. Lecjaká třicátnice jí nesahá ani po kotníky. Žena, která kdysi na svého bývalého milence George Clooneyho vyzradila, jak líbá, je zkrátka ztělesněním atraktivity. Dokázala to naposledy před pár dny v El San Juan Beach Clubu v Portoriku. Nestárnoucí hvězda reality show Skutečné manželky New Yorku, která v době válečného konfliktu v Perském zálivu nebojácně o vývoji bojů informovala přímo z místa (a strávila šest týdnů s výsadkáři v Afghánistánu) tam zavítala na narozeninovou oslavu v doprovodu svého přítele, veganského šéfkuchaře Adama.

I přes značný věkový rozdíl dováděli ve vodách bazénu jako malí a něžně se k sobě tulili na odpočinkových lehátkách. My takové zajíčky přejeme každé ženě. Ale upřímně, jen některé z nich si dokáží mládí svého partnera vychutnat jako krásná Carole.

Reklama

Další články

Načítám