Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nepatří mezi plaché dívky a své tělo během posledního květnového víkendu ukázala hned několikrát. Faktem je, že většinu fotek si vyrobila spolu s kamarádkou a se svými fanoušky je pak seriálová herečka Ariel Winter (19), hvězda Takové moderní rodinky, ihned sdílela na Instagramu. Navštivte její profil, pokud chcete vědět víc. Některé ženy okouzlené vlastní popularitou to tak holt dělají (řekněme si na rovinu, že i ženy bez popularity).

A že nemá soudnost a pózuje raději zezadu? Vždyť je jí teprve devatenáct, není vysoká a k horní polovině těla má příliš dlouhý krk. Podle módních novinářů navíc trpí nedostatkem přirozeného vkusu. Tak co má holka, safra, dělat? Nebuďme přísní, všechno se ještě věkem protříbí.

My vám dnes přinášíme místo jejích soukromých fotek paparazzi snímky, na nichž je vidět, že to ta holka nemyslí zle. Vždyť v plavkách byla vlastně po celou dobu a byla s nimi i v obchodě. Chybovala ovšem v tom, že vyvinutější prsa zakryla letním pončem, a to vizuálně zkrátilo už tak krátký trup. Ale i to jednou pochopí. Na všechno má ještě čas.

Reklama

Další články

Načítám