Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se loni představovala nová kapela DPH ve složení Jan Kopečný, Petr Ryšavý a Dan Barták, měli chlapci díky vtipným textům a chytlavým melodiím potenciál nahradit rozpadlou skupinu Nightwork. Ale chyba lávky. Ani tady kamarádství nevydrželo a DPH už jsou minulostí.

Co se stalo, jsme probrali se zpěvákem Janem Kopečným, kterého, stejně jako jeho kolegu Petra Ryšavého, známe z muzikálové scény. Třetí z kapely Dan Barták dokonce muzikál sám napsal, za titulní roli v jeho Mefistovi dostal dokonce Josef Vojtek divadelní cenu Thálie.

Honza bude nadále spolupracovat pouze s Petrem, s nímž jsou nejlepší přátelé. S Danem, který psal texty a muziku, přičemž Honza přicházel s náměty, se nadále neshodli. A doposud nejsou vyřešené ani finanční záležitosti, protože každý z kluků do kapely investoval i vlastní prostředky, Honza přitom nejvíc.

"Svoje peníze jsme investovali všichni, já dal jen největší podíl, a doufám, že se to vyřeší. Snažíme se to dát do finální podoby, Hlavní energii ale vkládáme do nového projektu," uzavřel Honza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám