Hlavní obsah
Článek

Herečka Patricie Solaříková (35) dlouho bojovala s kily navíc, které řešila nejen ona, ale také média. Byla z toho hodně špatná. Ve chvíli, kdy to prý přestala řešit, přišel zázrak. Probudila se s volnými kalhotami.

"Podařila se mi úžasná věc, a to přehodit si to v hlavě. Když se tohle podaří, tak už je to pak jednoduchý. Bylo mé přání, abych se jednou ráno probudila a měla volný kalhoty. A ono se to stalo," řekla Super.cz Patricie.

"Pořídila jsem si pejska, začala jsem s ním chodit ven. Větší fyzický pohyb, na který tělo nebylo zvyklé, taky pomohl. A začala to být velká duševní očista. Začala jsem nad věcmi víc přemýšlet a došla jsem k závěru, že se musím mít ráda taková, jaká jsem. A v tu chvíli to začalo jít," vysvětlila. "Je hezký se pochválit za něco, co se povedlo. Dneska mi to docela sluší, i když jsem tlustá, třeba," usmívala se.

Už devět měsíců je herečka zamilovaná a spokojená. "Jsem šťastná, zamilovaná asi od září, je to relativně čerstvá věc. Žijeme spolu, sdílíme jednu domácnost," dodala.

Reklama

Další články

Načítám