Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měl drsňácké řeči, když vyprávěl, že si kvůli narození potomka nechá odhlučnit stěny v pracovně, aby ho nebudil dětský pláč. Když se mu ale před necelými dvěma měsíci narodil malý syn Sebastian, byl samozřejmě moderátor Petr Vojnar naměkko. A dávat najevo to nedokáže.

"Samozřejmě, že řve a já mám od té doby, co se narodil, spoustu pracovních schůzek. Klidně i v šest nebo v sedm ráno a vracím se domů v deset večer. Jsem furt pryč," řekl s vážnou tváří Super.cz. Aspoň od jeho partnerky Andrey jsme chtěli slyšet, že to s ním jako s otcem není tak hrozné, ale se zlou jsme se potázali. "Ať si udělá každý obrázek sám, já ho nebudu shazovat. Když potřebuju, tak mi malého na minutu pohlídá," krčila rameny Andrea, která nám prozradila i to, jak se jí s partnerem žije, a zda by se chtěli někdy vzít.

Zatím to tedy vypadá, že nejvíce řeší Petr otcovství na svém projektu na Facebooku a také na Instagramu, kde už založil profil i synkovi. Ale vzhledem k jeho specifickému smyslu pro humor to může být i úplně jinak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám