Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Kateřinou Kristelovou jsme se potkali na akci Kočárkem Prahou, kam vzala i svoji dceru Claudii. Ta už by se do kočárku opravdu dávno nevešla. Holčička se pomalu chystá do 1. třídy a na první pohled je zřejmé, že výšku po Katce mít nebude.

"Už když jsme byli na první kontrole u pediatra, tak mi doktorka řekla, že to bude vysoká holčička. Její tatínek má skoro dva metry, to má po něm, takže předpokládám, že mě v pubertě opravdu přeroste. Navíc půjde do školy skoro v sedmi letech, měla povinný odklad, protože je narozená na začátku září, tak bude určitě nejvyšší z dětí," mínila Katka.

Pokud jde o Claudiinu výšku, nabízí se, že by mohla dělat nějaký sport, kde by ji využila. "Pořád mi ji skautují na házenou nebo na basket. Zatím hraje golf a tenis, ale nijak to nehrotíme. Přiznám se, že při mém pracovním vytížení nejsem typ maminky, která by s ní chodila na turnaje. Zatím tam žádný potenciál necítíme, ale uvidíme. Naštěstí k fotbalu ani hokeji neinklinuje," narazila na své partnery sportovce Kateřina.

Malá Claudinka ovšem maminku sama překvapila, když nám odpověděla na otázku, jakému pohybu by se chtěla věnovat. "Chtěla bych dělat gymnastiku a balet," prozradila. "Aspoň se přes Super.cz dozvím, co chce moje dcera dělat," krčila rameny moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám