Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Asterová (64) se netají tím, že má slabost pro mladší ročníky. Už prý ale jen vizuální. Domů už by kolouška nechtěla. A její důvody jsou docela rozumné. Svěřila také, jakým mužům dává momentálně přednost, a protože je zrovna single, mají u ní šanci.

Jitku jsme potkali jako jednu z kmoter chlapecké kapely Identity, jejím členům je kolem dvacítky. "To už je fakt trochu moc, protože jsou ve věku mého syna. Ale kdybych jim ty věky sečetla, tak by jim bylo víc než mně, takže jsem do toho šla, tedy aspoň do toho kmotrovství," smála se Asterová.

Jitka si věkový limit pro partnera změnila docela výrazně. "Asi vás zklamu, ale partnerovi by mělo být už jenom tak o pět let míň než mně, už to jinak nesnesu. Nebudu konkrétní, ale ta ranní probuzení a dopad světla na kůži, to je zajímavý pohled. Pro toho, kdo má rád kontrasty. A to já už nejsem," vysvětlila.

"Aktuálně partnera nemám, takže, jak říkám, mají šanci všichni o pět let mladší, než jsem já. Ovšem starší než já pořád tedy ne," uzavřela Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám