Hlavní obsah
Článek

Zhubli, aby zvýšili své šance na její otěhotnění! Takto by se příběh Kelly Havel (24) a jejího manžela dal popsat jednou větou. Jenže jak už to u těchto případů bývá, jednalo se i u tohoto páru o téměř nadlidské úsilí. Protože, jak všichni víme, kila směrem nahoru skáčou zcela bez námahy, ale za cestou opačným směrem stojí většinou bezbřehá dřina.

Kelly pochází z Gerberu v Kalifornii. A nic by ji nedonutilo začít na sobě „makat“, kdyby jí nediagnostikovali PCOS, což se do češtiny překládá jako syndrom polycystických ovarií, který charakterizuje mimo jiné i zastavení ovulace a v některých případech až neplodnost. I sama její váha téměř 166 kilogramů mohla být příčinou této nemoci.

Lékaři už jí mnoho šancí na otěhotnění nedávali, naopak ji varovali, že i kdyby se podařilo, hrozí jí vysoké riziko potratu. Obezita Kelly mohla být příčinou této nemoci. Dozvěděla se, že pokud by se jí podařilo upravit životosprávu a navzdory onemocnění něco shodit, šance na otěhotnění i odnošení plodu rapidně porostou. Kelly se tedy pustila do boje s obezitou, začala cvičit a zdravě se stravovat.

Oporu našla ve svém muži Justinovi. Když viděl, jak to manželce jde, pustil se do boje s vlastní nadváhou také. Ale zkraťme to: Celkově pár ztratil neuvěřitelných 146 kilogramů a dnes má čtyřměsíční zdravou holčičku.

„Teď, každý den, když se dívám na naši dceru, je mi stálou připomínkou všeho toho, čeho jsme já a můj manžel dosáhli,“ říká Kelly. Od nás ti dva dostávají také palec nahoru za absolutní revoluci v životním stylu, kterou byli schopni úspěšně dotáhnout až do konce.

Reklama

Další články

Načítám