Hlavní obsah
Článek

Česká topmodelka Hana Soukupová (24), která patří mezi nejlépe placené modelky, je v Česku. Dnes dopoledne přiletěla na letiště Ruzyně, kde ji vyzvedla čestná delegace. Soukupová se ale v Praze nezdrží. Z Ruzyně ji řidič odvezl rovnou do Karlových Varů za rodiči, kde bude do soboty a pak bude hlavní hvězdou projektu Prague Fashion Weekend 2011.

Módní událost roku je na spadnutí. Do Česka totiž přiletěla jedna z nejslavnějších tváří minerální vody Mattoni Hanka Soukupová, kterou můžete znát z reklamního spotu Mattoni Star, v němž se Hana po karlovarské kolonádě procházela oblečena pouze do trikových vodních šatů.

„Sama pocházím z Karlových Varů, takže tuhle minerálku jsem pila snad i v sunaru,“ vzpomíná si topmodelka, která patří sice mezi nejlépe placené topmodelky současnosti, ale masovou pozornost upoutala především nahou kampaní. Sama přiznává, že dřív dokonce odmítala předvádět v průsvitných šatech.

„Tehdy mi bylo šestnáct. To by bylo opravdu trochu nevhodné. Teď ve čtyřiadvaceti jsem dospělá žena, která se ve svém těle cítí pohodlně. Vkusně použitá nahota mi vůbec nevadí,“ svěřila se Soukupová, která jedním dechem dodává. „Do ničeho vulgárního a obscénního bych se ani nepustila. V kampani šlo o podporu výrobku, který je ohleduplnější k životnímu prostředí. Billboardy, na kterých jsem se objevila bez šatů, propagovaly snížený obsah plastu na lahvích. Já sama se snažím žít ekologicky, jak jen to jde," ukončila kráska.

Reklama

Další články

Načítám