Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dámy a pánové, představujeme vám třiadvacetiletého Vinnyho Ohha z Kalifornie. Jeho příběh vám podrobně popíšeme příště. Dnes jen velmi stručně: Vinny žije v Los Angeles a nedokázal se nikdy sžít se svým lidským tělem a zřejmě ani s nudným pozemským údělem nás ostatních obyvatel této krásné modré planety.

Za plastické operace, které ho mají jeho zrůdnému (ačkoliv Vinny to nejspíš vidí jinak) ideálu co nejvíc přiblížit, Vinny už utratil v přepočtu přes milión korun, a stále není spokojen. V současné době hledá chirurga, který by mu odstranil genitálie, aby se mohl stát skutečně bezpohlavním stvořením.

Protože je Vinny už na zákrocích vlastně závislý a nejde o žádnou lacinou záležitost, stal se jedním z účinkujících v naprosté novince. Zřejmě nejbizarnější reality show světa Plastics of Hollywood. Toto oživlé panoptikum nám přináší příběhy stejně posedlých lidí, třeba hvězdy několika jiných reality show, živého Kena jménem Rodrigo Alves, který za své plastiky utratil už bezmála dvanáct miliónů korun.

Reklama

Další články

Načítám