Hlavní obsah
Článek

Téměř půl roku po porodu už může Andrea Kalivodová (46) bilancovat a srovnávat druhý porod s prvním. „Těhotenství a porody zvládám velmi dobře. Měla jsem přece jen větší přirozenou pokoru k samotnému příchodu syna na svět. Vzhledem k tomu, že jsem věděla, do čeho jdu, tak jsem měla větší strach a respekt,” říká zpěvačka.

Stejně jako po prvním, tak i po druhém těhotenství se operní diva dostává rychle do formy. Už se jí podařilo zbavit víc jak sedmnácti kilogramů a obléká své původní šaty. „Jím zdravě a snažím se cvičit,” říká Kalivodová. Fakt, že má zpěvačka za manžela profesionálního fitness trenéra, ale prý její tréninkový program nijak neovlivňuje. „Můj manžel mě nijak nehlídá. Jsem ráda, že se ho můžu na cokoli zeptat, ale rozhodně mě nedrezíruje,” říká Andrea a jedním dechem dodává: „Cvičím s Hankou Kynychovou, která má za sebou císařský řez a může mi mnoho důležitých informací předat.”

Andrea nijak zásadně neřeší svou váhu, ale podstatný je pro ni její vnitřní pocit. „Když se žena cítí dobře, tak potom je teprve schopná předat dobré věci svému okolí. Pro mě bylo ale vždycky nejdůležitější zdraví mých dětí. Pokud mě můj muž miluje, tak tenkou nebo širokou,” říká Andrea Kalivodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám