Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdysi pózovala pro trochu lechtivější pánské magazíny, dnes už dráždí hlavně muže ve svém nejbližším okolí. Nevlastní dcera bývalého fotbalového esa Paula Gascoigneho, který si její matku vzal v roce 1996 a vychovával ji jako vlastní, ví dobře, jakými přednostmi vládne.

I kdyby se Bianca Gascoigne (30) neproslavila v televizních reality show typu Big Brother nebo X Factor, svými sexy pózami, které nyní předvedla, když si na španělské Ibize užívala moře a paddleboardu, by jistě donutila mnoho přihlížejících zvednout fotoaparát a zaostřit jejím směrem teleobjektivy. Není to tak dlouho, kdy si pro změnu zahrála na plavčici z Pobřežní hlídky. A taky jí to moc slušelo.

Tahle britská hvězdička prostě táhne a i ve svých třiceti letech to umí parádně rozbalit. Jsme zvědaví, jak na sebe upozorní příště. Nobelova cena za ekonomiku to asi nebude, i když si to Bianca dokáže velmi dobře spočítat.

Reklama

Další články

Načítám