Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nespokojenost s vlastním tělem dokáže pořádně komplikovat život. Své o tom ví i paní Hana, která zažívala krušné chvilky kdykoli měla odložit neforemné tmavé kalhoty maskující kila navíc, vystouplé křečové žíly a metličky kolem kotníků. Společenské akce a teplé počasí proto doslova nenáviděla a pohled do zrcadla vnímala jako noční můru. Její vzhled jí doslova ničil život.

Žárlivost mě donutila k činu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Léto pro mě znamenalo očistec. Zatímco ostatní trávili slunečné dny s rodinou u vody nebo v přírodě, já seděla sama doma. Ven jsem vycházela jen v neforemných dlouhých kalhotách, které maskovaly mé „křečáky“ a metličky. Ani opakované naléhání manžela a dětí mě nepřimělo obléknout si plavky a vyrazit společně k vodě. Až když děti vykládaly cosi o tetě Kláře, která si k nim toho dne přisedla z vedlejší deky, začala jsem jednat. Kdo je Klára? Jakým právem tráví čas s mou rodinou? Hnána zlostí jsem se přestala litovat a vběhla do nejbližší lékárny pro něco, co dostane mé nohy zpět do formy. Mazání pro nohy bez křečových žil až do 7. 6. 2017 se slevou 20 % při zadání kódu DL05.

Světe, div se – funguje to!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Magistra mi doporučila Priessnitz Mazání z řady Žíly a cévy De Luxe. Abych byla upřímná, moc nadějí jsem do přípravku nevkládala. O to větším překvapením pro mě bylo, že se metličky po krátké době během pravidelného mazání začaly postupně vytrácet a celkově nohy působily lehčeji. Priessnitz Mazání z řady Žíly a cévy De Luxe je totiž gel s unikátním složením, díky němuž pronikají účinné složky snáz ke kapilárním cévám a žilám a podporují jejich pružnost, pevnost a průchodnost. V jeho složení figuruje escin a flavonoidy, které mají příznivé účinky na žilní a lymfatický systém. Kupte Priessnitz Mazání z řady Žíly a cévy De Luxe do 7. 6. 2017 se slevou 20 % při zadání kódu DL05.

Vlna euforie spustila kolotoč změn

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pohled na mé vylepšené končetiny ve mně vzbudil takovou radost, že jsem konečně začala vyrážet k vodě s manželem a dětmi. Co mě ale nebavilo, to bylo neustále zatahování břicha a maskování většího pozadí. Ale jak zhubnout, když hlad byl můj silný nepřítel? Všechny mé předchozí diety ztroskotaly na tom, že nade mnou zvítězily návaly hladu, ve kterých jsem snědla, co mi přišlo pod ruku. Pak jsem ale našla řešení svého problému!

Dokonalá proměna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V televizi jsem uviděla reklamu na nový doplněk stravy Slimax Forte a řekla si, že dám produktu s glukomannanem, opuncií a psylliem alespoň šanci. K pravidelnému stravování jsem začala užívat dvě tobolky před každým jídlem a nestačila se divit, jak je možné, že jím výrazně menší porce a hlad přichází později než dřív. Oblečení mi začalo být volnější, a když jsem se po měsíci postavila na váhu, zůstala jsem na ni zírat s otevřenou pusou. Po půl roku užívání vážím tolik, co před prvním těhotenstvím. Ten skvělý pocit asi nemusím zdlouhavě popisovat. Kupte do 7.6. Slimax s dopravou zdarma!

Život teď prostě nemá chybu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jsem na sebe prostě a jednoduše hrdá. V práci jsou z mé proměny naprosto paf. Místo pytlovitých dlouhých kalhot, nosím krátké barevné šaty a sukně a postavu nechávám vyniknout ve slušivých halenkách. Poprvé za nespočet let jsem letos s radostí vítala jaro! Své nohy a tělo se už vystavit nestydím, vypadám lépe než ve dvaceti. Dokonce jsem manželovi schválila návrh na květnovou dovolenou v Egyptě. Děti byly nadšené a manžel ze mě na pláži nemohl spustit zrak. Jsme teď jako rodina mnohem šťastnější, protože volné chvíle trávíme společně u vody i na výletech. Kupte do 7.6. Slimax s dopravou zdarma!

Další články

Načítám