Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lejla Abbasová je už v osmém měsíci těhotenství, ale není to na ní vůbec vidět. "Ale podle papírů to tak opravdu je," smála se exotická kráska, která s téměř neviditelným bříškem běžela i charitativní dostih na dřevěných konících, který má zviditelnit její nadaci Asante Kenya. "Do Keni se ještě příští týden chystám," prozradila Super.cz.

Na dostihové závodiště v Pardubicích ji následovaly další celebrity, které její nadaci podporují, ale také syn David a současný partner, Turek Volcan, s nímž miminko čeká. A k všeobecnému překvapení i jeho stále ještě manželka Eva a jejich dvě děti.

"Nemám zapotřebí komentovat svoje soukromí, ale ujišťuji vás, že všechno je v naprostém pořádku a Volcan je v rozvodovém řízení," vyvrátila titulky v médiích, podle nichž by se měla stát druhou manželkou muslima.

"Všichni, i s Evou, se známe velmi dobře už dlouho, vycházíme spolu, není tady žádný problém. Dokonce si navzájem hlídáme i děti," řekla Super.cz Lejla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám