Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kristýna Šebíková ukázala svého rozkošného syna. A rovnou ho zapojila do práce. Malý Petr si vyzkoušel roli modela a předváděl outfity, které navrhla modelka Jitka Boho. Roztomilý chlapeček je velký fešák!

"Kamarádka nás požádala, děláme to rádi. Poprvé si cokoliv takhle před lidmi zkouší, jsme víc samotáři, chodíme hodně do přírody, takže je i takový trošku v šoku," řekla Super.cz Kristýna.

Zpěvačka je stále na mateřské, do práce se zatím nevrací. Výhledově by si přáli s partnerem druhého potomka. "Pořád jsem na mateřské, přítel mi dává možnost, abych ho dala někam na hlídání, ale nedokážu se ho vzdát. Ještě není ten čas. On je číslo jedna. Až přijde něco zajímavého, tak uvidíme," prozrazuje.

"Muzikály mám za sebou a doufám, že nějaké před sebou. Asi až malý bude ve školce. Přemýšlíme ještě o druhém dítěti, uvidíme, jak to zvládnu. Ale ráda bych se ještě na scénu vrátila.  Druhé dítě bychom brzy chtěli. S bráchou jsme o šest let a cítím, že to je už velký rozdíl. Necháme to na přírodě," dodala Kristýna Šebíková.

Reklama

Další články

Načítám