Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Znovu zažívá opravdová muka! Herečka Anna Fialová (21), kterou známe také z show Tvoje tvář má známý hlas, i na konci druhé řady Mordparty prožije dramatické chvíle. Seriálovou dceru Jiřího Bartošky (77) a vnučku Limonádového Joea Karla Fialy totiž unese mafián přezdívaný Švéd, kterého hraje Jan Hájek. Jako oběť bude velmi trpět!

Scény, při kterých jí nasazují pytel na hlavu, míří na ni pistolí a honí ji jako lovnou zvěř, si Fialová vybavuje i několik měsíců po natáčení. „Tohle je případ, kdy se snažím si v hlavě udržet to, že to jenom hrajeme. Bylo to nepříjemný, divný, nechci, aby to někdy někdo zažil,“ říká krásná herečka.

Mafiáni na ni číhají, a když jde po ulici, násilím ji vtáhnou do auta. Aby neviděla, kam jedou, navlíkli jí pytel přes hlavu.

„Točilo se to asi pětkrát až osmkrát. Až když už jste v tom pytli poněkolikáté za sebou, tak vám dojde, že to není doopravdy,“ prozradila herečka. Vůbec poprvé se před kamerou potkali s Janem Hájkem (38) a jejich společné natáčení si prý užívala.

„Hráli jsme spolu poprvé, a bylo to skvělé. On je totiž opravdu v nejlepším slova smyslu tak strašně děsivej, až vlastně bych řekla, že se mi to líbí. Je skvělej a byla jsem hrozně ráda, že jsme tohle hráli spolu,“ uzavřela s úsměvem herečka.

Reklama

Další články

Načítám