Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Patříte k ženám, které příroda štědře obdařila velkými ňadry? Najde se spousta dam, které vám to závidí. Vy ale víte, že život s bujným poprsím má i svá úskalí. Podprsenku musíte vybírat dvojnásob opatrně. Tak, aby vám pomohla nést váhu, správně rozložila zátěž a perfektně vám seděla.

Pohodlí, krása a opora

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní podprsenka Sandy vaše ňadra krásně zakulatí a to díky střihu do tvaru T. Je polovyztužená, to znamená, že zpevněné košíčky má jen ve spodní části, horní díl je krajkový. Něžná bílá krajka tvoří povrch celých košíčků a dodává jí punc ženskosti a exkluzivity. Samozřejmostí jsou i širší ramínka, která se vám nebudou zařezávat do ramen. Pamatujte, že ramínka by měla nést jen asi 20% váhy prsou, zbytek by se měl rozložit na obvod a košíčky. Volba správné velikosti obvodu by tedy měla být prvním krokem k dosažení pohodlí při nošení podprsenky.

Pozor! Velká prsa…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dobrá podprsenka pracuje proti gravitaci. Nenechá vaše ňadra klesat, naopak. Poskytne jim bezpečnou oporu, zpevní je a nadzvedne. Tím se uvolní oblast pasu a vás opticky zeštíhlí. Přesně takovou službu vám poskytne Maia 4D. Není to jen tak nějaká podprsenka. Její košíčky obsahují paměťovou pěnu. Ta se působením tělesného tepla přizpůsobí vašim křivkám. Proto Maia 4D sedí téměř každé ženě. Je to vlastně podprsenka na míru.

Zmenšení prsou? Není potřeba

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přála byste si, aby vaše prsa byla menší, než skutečně jsou? Dobrá podprsenka s tím umí pomoci. I když jde jen o efekt optický. Model Fern dělá prsa na pohled menšími, a to díky šikmému švu. Má nevyztužené košíčky, jejichž spodní vrstva je z příjemného mikrovlákna v tělové barvě. Vrchní materiál je krajkový. Vybírat můžete z černé nebo tělové varianty. Celá podprsenka je velmi příjemná na omak a prsům dodává přirozeně pevný vzhled. Všité klasické i boční kostice se postarají o to, aby byla vaše ňadra vždy jen tam, kde mají být.

Jak ulevit svým zádům?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nehrbte se! Choďte plavat! Voda nadnáší a vašim zádům výrazně ulevuje. Pokud sportujete, nikdy bez podprsenky. Cvičte protahovací cviky na krční páteř a na záda. Ale hlavně, vyberte podprsenku, která je ušita tak, aby nejen dobře vypadala, ale i dobře nesla váhu ňader a dokázala ji odlehčit a rozložit. Přesně to umí model July, který si můžete pořídit až do velikosti 115/F. Vyšší střed, široká ramínka, pevnější boční díl a spolehlivý, pevný obvod. To vše z ní dělá favoritku pro velká prsa. Velká ňadra vám mnoho žen závidí a muži je obdivují. A na vás je, zda se s nimi budete cítit i pohodlně.

Podprsenka i na spaní?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete-li zažít opravdové pohodlí i s velkými ňadry, vyberte si model Anežka. Překrásná krajková podprsenka bez kostic má zpevněné postranní díly volně přecházející v široká ramínka. Při návrhu tohoto kousku prádla bylo myšleno přímo na majitelky větších ňader. Mnoho žen s velkými ňadry v podprsence i spí. Anežka je přesně tím typem prádla, ve kterém vám bude dobře ve dne i v noci. Díky tomu, že v sobě neskrývá žádné kostice, nebude vás nikdy tlačit ani omezovat.

Další články

Načítám