Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Kalousová je už rok partnerkou moderátora Kamila Bartoška alias Kazmy. Super.cz prozradila, zda o jeho akcích z One man show ví, jestli ji do kauz Kamil zasvěcuje a také to, zda nemusí mít podepsanou smlouvu o mlčenlivosti.

Největší kauzou je poslední Kamilův díl z natáčení Prostřena, který trhal rekordy sledovanosti. "Věděla jsem o tom, co se chystá, ale jako správná partnerka všechno udržím v tajnosti," řekla Super.cz Andrea.

"Smlouvu o mlčenlivosti nemám, nemusím ji mít, my si věříme," upřesnila krásná modelka. Kazma si může být jistý, že informace zůstanou jen u nich doma. "Já ani nejsem taková, že bych moc drbala. A asi vím, co se může říkat a co ne," upřesňuje.

Kazmova show ji samotnou velmi baví. "Je to super nápad, co se u nás v Česku normálně nedělá, proto je po tom takový hlad. Říkala jsem, že je to šílený a ono to šílený taky je," usmívá se. O Kazmu prý strach nemá.

"Nemám se čas dopředu bát, protože mi toho předem moc neříká. Spíš mi to říká, až poté, a povídá, co bylo. Ani se nemám čas dopředu bát, bojím se až potom," uzavřela kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám