Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto už je blízko a všichni se chystáme na dovolenou. Pokud ji neplánujete v Himalájích, ale v teple – u moře, na koupališti nebo u vody, plavky zkrátka potřebujete. A proč si letos nepořídit nový, krásný a padnoucí model. Doplňte ho plážovým oblečením a dokonalý plážový outfit je na světě.

Plavky z Ráje pro všechny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Inspirujte se nabídkou plavek z Rájprádla.cz. Ať jste žena štíhlá nebo oblejší, s menším nebo větším poprsím, z obrovského množství barev, vzorů a střihů si jistě vyberete ty pravé plavky pro vás. Máte nesouměrnou postavu? Žádný problém – kategorie Vrchní a spodní díly plavek zvlášť je přesně pro vás. U většiny modelů našich plavek naleznete také video, kde si můžete plavky prohlédnout do nejmenšího detailu.

Sportovní móda je stylově krásná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zdravý duch ve zdravém těle, aneb i sportovní móda je stylová a krásná! Doreen jsou dvoudílné plavky sportovního charakteru. Mají praktický, krásně padnoucí střih. Podprsenku tvoří vyztužená push-upka. Košíčky jsou termicky formované, vycpávka je anatomicky tvarovaná. Látka na košíčcích je hladká, uprostřed nařasená. Vršek skvěle padne, zdůrazní linii ňader. Prsa budou vypadat plnější a pevnější. Obvod má klasické zapínání na zádech a ramínka mají možnost regulace.

Luxusní plavky Samantha

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výjimečné plavky pro ženy, které jdou ruku v ruce s plážovou modou a nenechají si ujít žádnou novinku! Luxusní plavky Samantha Vás zaujmou nejen svou designérskou stránkou, ale i výjimečným zbarvením a vzorem. Dvoudílný kousek se skládá z krásné push-upky, která má vyztužené košíčky. Jsou krásně hladké a kulaté. Mají i kapsičku pro vložení vycpávek. Dekolt je navíc lemován dvěma tenkými proužky, které doplňují lesklé ozdoby. Díky tomu skvěle vymodelovaný dekolt lépe vynikne!

Pikantní a dravá záležitost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Monokiny s leopardím vzorem. Luxusní plavky, které zaujmou designem, střihem i svým neobvyklým komfortem. Košíčky tvoří termická forma s anatomicky tvarovanou vycpávkou ve spodní části. Po stranách jsou umístěné svislé výztuhy. Ňadra jsou skvěle přizvednuta, nahrnuta do středu a vypadají nejen větší, ale i pevnější. Zapínání je na klasickou sponu na zádech a ramínka mají možnost regulace délky. Pod ňadry vyniká sexy výstřih, na který navazuje pruh táhnoucí se přes celé bříško.

Hit roku 2017

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tropické léto nebo dovolená jsou za dveřmi! Vyzkoušejte luxusní kousek s ženským názvem Loretta! Podprsenka těchto plavek vyniká svým vkusným střihem. Košíčky jsou kulaté, pevně vyztužené, doplněné kosticemi. Látka mezi košíčky je zajímavě překřížená a zároveň nařasená. Do košíčků lze vložit vycpávky, které Vám pomohou ňadra přizvednout, nahrnout do středu a dodat jim plnější i pevnější tvar. Výrazná žlutá barva košíčků je doplněna tenkými ramínky se vzorem květin a listů. Ramínka lze regulovat. Zapínání podprsenky je na klasickou sponu na zádech. Spodní díl tvoří sexy kalhotky.

Další články

Načítám