Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Martin Zounar dnes vstoupil do klubu padesátníků. Herce, jenž se v osmdesátých letech proslavil coby voják základní služby Tomáš Soukup v seriálu Chlapci a chlapi, pořád zdobí klukovský úsměv, ale léta se na něm samozřejmě podepsala.

Vlasy už Zounarovi notně prořídly a postupně změnily barvu. Prošedivělý padesátník je i dnes především seriálový herec. Diváci ho znají především z Přístavu a Ordinace v růžové zahradě.

Objevil se ale také v seriálu Vyprávěj, kde je, stejně jako v Přístavu, jeho hereckou partnerkou Betka Stanková (45). S tou momentálně Zounar (56) žije i ve skutečnosti.

Předtím byla jeho životní partnerkou produkční Simona Brdičková, s níž Zounar vychovává osmiletou dceru Claudii. S roztomilou holčičkou se herec často objevuje ve společnosti a je vidět, že na ni nedá dopustit a je na svou dcerku jako správný taťka moc pyšný.

Reklama

Další články

Načítám