Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle je opravdu dechberoucí příběh. Když bylo Jekatěrině Peškove 14 let, své tělo neměla ráda. Aby jo. Vždyť v tom věku vážila 91 kilogramů a byla mnohem větší než většina jejích vrstevnic.

I přes její váhu si ji však vyhlédla zástupkyně modelingové agentury Bell Světlana Motygina. Důvodem byla její krásná tvář. "Hrozně jsme spěchali, když jsem zahlédla v davu lidí její andělskou tvář. Naštěstí mám dobré oči. Řekla jsem manželovi, že jsem spatřila velmi cool dívku a vystoupili jsme z auta, " vypráví skautka o seznámení s Jekatěrinou. Prý neměla pochyb o tom, že má dívka obrovský potenciál stát se modelkou, pokud by zhubla.

Jen od 14 do 17 let shodila Jekatěřina 30 kilo a rozkvetla do neuvěřitelné krásy. "Víte, tehdy jsem se stravovala po bistrech a milovala slazené nápoje," vzpomíná dnešní topmodelka. Podle Světlany byl největší problém shodit její boky. Drastické, ale kontrolované diety však zabraly a naštěstí mladé tělo moc nezdevastovaly. Pak přišly první mezinárodní kontrakty.

Dnes jedenadvacetiletá Jekatěrina předvádí nejlepší modely takových návrhářských ikon, jako jsou Roberto Cavalli, Giorgio Armani nebo Alberta Ferretti.

Reklama

Další články

Načítám