Hlavní obsah
Článek

Tereza Černochová (40) nepatří ke zpěvačkám, které na pódiu působí jako leklé ryby. Naopak. Na koncertech to umí pořádně rozjet a její temperament strhne i ty nejklidnější fanoušky.

Koncem loňského roku Tereza odstartovala novou hudební etapu svého života. Stala se stálou členkou oblíbené kapely Monkey Business, což jí přineslo nejen větší životní jistotu, ale zároveň i možnost hrát v kapele, kterou už léta zbožňuje.

Fanoušci si na koncertech přijdou opravdu na své, a to nejen co se týče hudby. Tereza se nebojí nosit odvážné modely a v jednom ze svých jevištních kostýmů se dokonce divákům ukázala v podprsence.

Zejména pánové se měli opravdu na co dívat, protože jakmile se zpěvačka s mikrofonem v ruce trochu předklonila, naskytl se jim pohled na její bujná ňadra. A fotografové měli rázem žně.

Vystoupení Monkey Business si užívají samozřejmě i dámy, které spíše než Terezin výstřih ocení její soprán. Zpěvák Matěj Ruppert totiž opět obnažil svou hruď, a tak mělo i ženské pokolení postaráno o krásné výhledy.

Reklama

Další články

Načítám