Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, s čím znovu přišly na trh stránky Cinderella (Popelka) Escorts, je šílené! Všemožným úchylům na síti předhazují osmnáctiletou napůl Rakušanku, napůl Němku Kim, která se rozhodla jejich prostřednictvím vydražit za nejvyšší finanční nabídku své panenství. Spodní nabídka je stanovena na 100 tisíc eur, z čehož dvacet procent spolkne ona agentura.

A proč se chce chudák Kim vyspat s kýmkoliv, kdo je ochoten si za to zaplatit? Je to její jediná představa, jak se dostat k penězům. "Chtěla bych studovat v Německu nebo ve Vídni. S penězi si mohu dovolit koupit byt, auto a zaplatit školné," počítá Kim. Na její stránce se ještě dozvíte, že má ráda pomerančovou šťávu, řecké jídlo a růže.

K této bizarní aukci ji motivoval příběh osmnáctileté rumunské studentky Aleexandry Khefren, která své panenství vydražila za neuvěřitelných 2,3 miliónu eur nejmenovanému podnikateli z Hongkongu.

Reklama

Další články

Načítám