Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jak připravit pleť na léto, aby na ní slunce nenapáchalo nevratné škody, a jak zeštíhlit konturu obličeje a zbavit se nechtěného podbradku? S novinkami estetické dermatologie to zvládnete již za pár dnů. Navíc pro vás máme mimořádnou sezónní slevu 20 % na zvětšení prsou!

Novinka Belkyra vás zbaví podbradku bez skalpelu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nenechte podbradek, aby vám zbytečně přidával kila a roky. Pokud se vám příliš nechce na operační sál podstoupit odsátí tuku z podbradku liposukcí, je tu neinvazivní novinka Belkyra. První a jediný konturovací přípravek v injekční formě pro odstranění podbradku. Klinické studie potvrzují významné zlepšení a viditelný výsledek po 2 až 4 sezeních. Po injekční aplikaci přípravku Belkyra do podkožního tuku dochází k rozpadu a destrukci tukových buněk. Nové buňky se již v podkoží netvoří a tuk se nemá kde usazovat. Výsledný efekt je trvalý. Přivítejte léto se štíhlejšími konturami obličeje.

Důkladnou hloubkovou hydrataci nám bohužel neposkytne ani ten sebekvalitnější krém

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vláhu v podobě kyseliny hyaluronové, která na sebe váže vodu, je třeba dopravit až do hlubších vrstev kůže. Navštivte proto dermatologa a nechte si aplikovat kyselinu hyaluronovou po celé ploše obličeje i dekoltu. Hloubková hydratace dodává pokožce koktejl látek, který vyhladí jemné vrásky, provede 3D lifting a účinně ji připraví na sluneční paprsky. Vaše tvář bude zpevněná, omlazená, zkrátka úžasná. Dermatologové v Asklepionu rádi doplňují aplikaci kyseliny hyaluronové ošetřením radiofrekvencí eTwo.

Letní sleva 20 % na zvětšení prsou špičkovými implantáty Polytech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Splňte si svůj sen o krásnějších prsou se silikonovými implantáty Polytech za letní cenu. Vysoce kvalitní a oblíbené prsní implantáty Polytech německého výrobce jsou naplněné hustě příčně zesíťovaným silikonovým gelem, který působí velmi přirozeně. Mají navíc tvarovou paměť, díky které se vždy vrátí zpět do svého původního tvaru, jakkoli byly stlačené či zdeformované. Implantáty Polytech byly speciálně vyvíjeny pro snížení rizika kapsulární kontraktury. Slevu 20 % na kompletní operaci získáte v Asklepionu až do 31. 7. 2017.

Další články

Načítám