Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) má opravdu štěstí na spolupracovníky se zajímavým životním příběhem. Nový muž po jejím boku Zdeněk Kubík, který jí za nazpívání vokálů do svého filmu nabídl placení apanáže do konce letošního roku, se totiž nijak netají tím, že na začátku své podnikatelské dráhy se živil jako homosexuální prostitut.

Kubík přiznává, že se kdysi v Mnichově nechal vydržovat od jihoamerického ministra kultury. "Samozřejmě se tím nechlubím, ale taky jsem to nikdy neskrýval. Devadesátá léta byla doba, kdy se člověk chytal každé příležitosti," uvedl nedávno pro Idnes.cz. Netají se ani tím, že míval divoké "šňupací" období, kdy důležitou roli v jeho životě hrál kokain. Má za sebou psychiatrickou léčebnu, seděl i ve vězení.

"Byl o mně natočen film Czech Made Man a zbytek je na internetu. Všechno info pochází ode mě. Nic se na mě vyhrabat nemůže," píše na Facebooku Ivety Bartošové Kubík. Ten ale nemá za sebou jen maléry. Díky spekulacím s internetovými adresami se z něj stal multimilionář a například v Číně vyhledává děti se srdeční vadou a platí jim drahé operace, bez kterých by nepřežily. Navíc chce pomoci talentovaným malým Číňanům a postavit jim speciální školu, ve které by se jim učitelé adekvátně věnovali.

Reklama

Další články

Načítám