Hlavní obsah
Článek

Poznala to, co zažíval před lety i Josef Vinklář coby představitel doktora Cvacha, nejméně oblíbené postavy Nemocnice na kraji města. Zatímco jemu nechtěli ani prodat v obchodě zeleninu, ona se potýká s nevybíravou kritikou na internetu. Dvacetiletá kráska Štěpánka Fingerhutová, která v Ordinaci v růžové zahradě 2 hraje psychopatku Šárku, jež svedla i diváky oblíbeného doktora Hanáka, však negaci, které se jí kvůli roli dostává, nezvládá. A sáhla si i na dno svých psychických sil!

Fanoušci seriálu o ní píší opravdu hodně drsné věci a mladé herečky se to osobně dotýká.

„Mrzí mě, co se o sobě dočítám na internetu. Moje postava je šílená, uznávám, ale já taková nejsem, fakt ne. Utěšuju se tím, že je to asi dobře zahrané, když si mě s ní lidé tak spojují,“ svěřila se Štěpánka.

V tom samém díle, v němž měla milostnou scénu (prý nejodvážnější ve svém životě, a to ji přitom režiséři rádi svlékají), sehrála ještě náročnější part. To když šla nahlásit znásilnění.

„Holky maskérky mě pěkně zřídily. Dokonce tak, že když jsem vycházela z placu zkrvavená, odřená a ubrečená, děti, které se chystaly na další scénu, se mě bály a začaly natahovat, když jsem se k nim přiblížila,“ svěřila se představitelka Šárky Šedivé.

„Musela jsem samu sebe vydeptat, abych ze sebe dostala přirozené slzy. Bylo to psychicky dost náročné, a aby toho nebylo málo, točilo se to asi v pět ráno. Když jsme to dotočili, musela jsem do sprchy, nejenom smýt ze sebe maskérskou krev, ale i ten pocit,“ dodala herečka, která si prý sáhla opravdu až na dno.

Reklama

Další články

Načítám