Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pomalu již nekonečný seriál Ordinace v růžové zahradě 2 začíná být trnem v oku části diváků, kteří sice léta vydýchávají různé vztahové veletoče mezi hlavními hrdiny, psychopatku Šárku, která se vyspala s oblíbeným charakterním hrdinou doktorem Hanákem, už ale přenést přes srdce nemohou. A tak posílají scénáristům drsné vzkazy!

„Už to fakt ukončete. Tohle může vymýšlet jen nějaký mentálně narušený jedinec!“ zlobí se jedna ze zatím věrných divaček, které ale dochází trpělivost. Jiné se přidávají s tím, že sami autoři scénáře patrně v životě nemohli poznat moc štěstí a lásky, když ubližují i postavám, které byly v Ordinaci nejoblíbenější.

„Bože, bože. Je nejvyšší čas, aby se scenáristé nechali vyšetřit u psychouše. Už to potřebují jako koza drbání, než spadne sledovanost na nulu. Běžte už fakt do háje!“ zlobí se další.

„Já vím že se na tom peoplemetru nepozná jeden rezignující divák, tak jsem se jen přišla rozloučit aspoň sem. Na tohle já už prostě nemám nervy, tak jdu na Ohnivý kuře. Zdarec,“ loučí se dokonce jedna z divaček.

Jiné ale zase oponují, že kdyby se v seriálu neděla různá přehnaná dramata, která by se v reálu malé partičce lidí stát ani nemohla, byla by Ordinace nudná a už dávno by skončila na smetišti televizních děin.

A tak se některé z fanynek na profilu seriálu na sociální síti pouští spíš do psychopatky Šárky, kterou hraje Štěpánka Fingerhutová. Většina si přeje, ať na ni udeří ruka spravedlnosti, přestane ubližovat svému okolí a skončí v blázinci.

„Ta Šárka je teda s*ině! Ať už na ni něco vytáhnou a zavřou ji někam na psychiatrii. Nevlastní matku zabije, Hanáka křivě obviní ze znásilnění, to je hnus!“ čílí se jedna z těch, co pravidelně seriál sledují.

„Jak to vypadá u režiséra Ordinace v hlavě: Hmm, tihle jsou už dlouho šťastní, tak jim tam šoupneme nějakou Šárku,“ vtipkuje další.

„To snad není možné, co ta mrcha vyvedla! A policie jí to sežrala i s navijákem. Už tu mrchu utopte!“ zlobí se paní Renata a vyjadřuje tím názory i mnoha dalších.

Reklama

Další články

Načítám