Hlavní obsah
Článek

Je málo párů, které média a veřejnost v počátku jejich vztahu tolik řeší, jako je Kateřina Kristelová (44) a Tomáš Řepka (50). Zlatokopka a zkrachovalý fotbalista bývají ta nejčastější pojmenování, jichž se dočkali, ačkoli zrovna tyhle dvě věci si zrovna dost protiřečí.

Takhle se řešila třeba jejich první společná dovolená v tureckém Beleku. Kdo z nich ji platil, že to bylo až moc levné, neměli nic moc počasí, a tak dále. "Bylo to strašně fajn. Tenhle náš vztah je zvláštní v tom, že se na nás kupí problémy z hlediska médií, všichni nám je nějak podstrkují. Ale pokud jde o nás dva, o naše soužití a nevyřčenou vztahovou dohodu s pravidly, které máme, a jak jsme, či nejsme tolerantní, tak to funguje naprosto skvěle," svěřila Katka.

"Pokud jde o tu dovolenou, všichni byli vyděšení, že jsme jeli do Turecka. Keňa nebo Zanzibar zní líp. Ale já se přiznám, že mi to přijde úplně normální. První, co jsem chtěla, byl nějaký super last minute, a kdybych tam našla Tunis, tak to byl Tunis. A pokud jde o počasí, tak jsme v takovém stadiu vztahu, že bychom si to na pokoji užili, i kdybychom měli počasí jako na Islandu, což jsme neměli," mínila s tím, že to, kdo z nich dvou dovolenou platil, si nechá pro sebe.

Nedávno ještě Katka dlouhosáhle vysvětlovala na sociální síti, že svého současného partnera nehodlá nijak měnit. A to včetně jeho kouření, ačkoli je zapřisáhlá nekuřačka. Přitom by se našla spousta dalších věcí, které by jí na Řepkovi mohly vadit.

"Já vím stoprocentně, že je mi Tomáš věrný, což je jedna z věcí, která by mi vadila, kdyby tomu tak nebylo. To je důvod, proč bych ukončila vztah. Tedy, abych to upřesnila, tak už jsem ve věku, kdy bych pochopila úlet na jednu noc, ale nepochopila bych paralelní vztah. My si žijeme ten vztah a užíváme si to. A to, že kouří a občas si dá panáka, to jsem přijala stejně jako Tomáše, celého," vysvětlila.

Takže, jak se tak lidově říká, nevadí jí líbat popelník. "Vážně nevadí. Já nevím, možná jsou to růžové brýle. Takže jsem se kvůli Tomášovi stala v sedmatřiceti pasivním kuřákem a jsem s tím srovnaná," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám