Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Allegra Cole (47) ze Salt Lake City v Utahu byla jako produkt až bigotní mormonské výchovy předurčena být "šedou myškou" a živit se jako předměstská učitelka hry na klavír.

Tím, že vyrůstala v tradiční mormonské domácnosti, její exhibicionismus byl od základu potlačován. Ve třiceti letech už byla matkou, ale neodolala a rozhodla se ještě jako klavírní učitelka zapózovat pro nějaké fotky. Na modelingu se stala okamžitě závislou. Jenže jak zůstat stále v centru pozornosti.

"Poté, co odkojíte děti, vaše prsa už nejsou tak roztomilá, jako tomu bylo v minulosti," říká Allegra. To má možná pravdu, ale aby kvůli tomu musela mít na hrudníku desítky?

Allegra to ale uznává, prý je nenasytná: "Vím, že je to pitomost, ale je to silnější než já." Faktem je, že tahle 'deformace' z ní udělala mezi modelkami unikát. A to jí zajišťuje, jak sama přiznává, příjem kolem 100 tisíc dolarů ročně.

Reklama

Další články

Načítám