Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavná plus size modelka Ashley Graham (36) má snad více pracovních zakázek než její štíhlejší kolegyně. Žensky tvarovaná Ashley fotí jednu kampaň za druhou a je o ni velký zájem.

Modelka kyprých tvarů vypadá po zásahu grafiků, kteří se záhy pustí do retuše, naprosto perfektně, ale pokud ji paparazzi zvěční v soukromí, zas taková sláva to není.

Sebevědomá modelka má pokročilou fázi celulitidy, ale rozhodně prý nemá důvod nic skrývat. Navíc se nedávno nechala slyšet, že pravidelně cvičí a udržuje se ve formě. A je to tak!

Fotografové ji zvěčnili v posilovně v Los Angeles, kde makala jako šroub. I v tělocvičně vystavila ve výstřihu své parádní vnady, a tak se měli přítomní pánové opravdu na co dívat.

Kyprá modelka tedy nelhala a opravdu sportuje. A nějakou tu celulitidu prostě neřeší. „Cvičím. Dělám všechno pro to, abych správně jedla. Miluji kůži, v níž jsem. A nestydím se za nějaké ty hrudky, boule a celulitidu. A vy byste také neměly,“ apelovala nedávno na ostatní ženy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám