Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Deset let intenzivní mateřské dovolené se možná podepsalo na tom, že se trochu ztratila z povědomí svých fanoušků, ale na její postavě to žádné následky nezanechalo! Brněnská zpěvačka Ellen Lenská, kterou mnozí hlasově označují za kombinaci Marty Kubišové a Věry Špinarové, se ukázala mezi lidmi a poutala na sebe ohromnou pozornost!

„Děkuji za pochvalu. Abych si takovou postavu udržela, stojí mě to hodně úsilí. Pomáhá běhání kolem dětí a samozřejmě se jako každá ženská trápím dietami," řekla Super.cz Lenská.

„Přestala jsem kouřit, což bylo úplně šílené s ohledem k váze, která šla okamžitě nahoru. Změnila jsem jídelníček. Jím hodně libové maso a zeleninu. A samozřejmě se hýbu. Začala jsem cvičit a jezdím na kole,“ prozradila nám Ellen.

Ta má doma sedmiletého a osmiletého chlapce a jedenáctiletou dívku. V kariéře ji všichni podporují i tím, že na svůj věk jsou zodpovědní a samostatní. „Díky tomu se mohu věnovat i zpěvu. Na děti si samozřejmě ale čas vždy udělám. Jsou u mě na prvním místě,“ říká rozhodně talentovaná zpěvačka.

Že by si na tiskovce Muže roku, kde pořadatel charit David Novotný představil novou finálovou dvanáctku, také vybrala, prý nehrozí.

„Kluci jsou krásní. Jeden hezčí než druhý. Osobně jsem ale na starší muže,“ dodala Ellen Lenská.

Reklama

Další články

Načítám