Hlavní obsah
David Zápal
Článek

O Mistru Karlu Gottovi se léta ví, že zatímco zpěv mu jde jedna báseň, v tanečních kreacích nikdy moc nevynikal. Podobně je na tom i vítěz SuperStar Martin Chodúr (34). Naštěstí jeho malý synátor se v tomhle asi nepotatil!

„Martínek by možná mohl plést košíky. Má je strašně rád. Vezme si je a tahá je před sebou. Také má rád pěknou hudbu. Dokonce už ji dokáže poslouchat nebo u dobré hudby tancuje. Někdy se projevuje jako tanečník, tak možná bude mít i vlohy, která já nemám. Ale necháme to na něm, co se mu bude líbit, k čemu bude směřovat. Asi ale budeme rádi, když bude co nejdéle studovat,“ řekl Super.cz Martin Chodúr na tiskovce Muže roku, na které pořadatel představil letošní finalisty.

Sám nikdy nebyl namakaný lev salónů, takže slečny balil na zpěv a kytaru. „Od dokonalého těla dělí člověka čas a vůle. Pokud obojí člověk má, může toho každý docílit. Není to ale něco, co bych nutně obdivoval jak u mužů, tak u žen. Je to samozřejmě hezké, že se o sebe kluci z Muže roku starají, ale není to hodnota, na které bych nějak extra lpěl,“ tvrdí majitel mocného hlasu.

„Když je někdo dokonale krásný a ještě pěkně zpívá, je to ideální kombinace, ale často se to nestává. Sám jsem sice začal cvičit, ale břišáky zatím nemám. Devadesát procent úspěchu je jídlo. Je to o dost těžší, než donutit se jít do fitka. Čím vyšší člověk je, a já jsem poměrně vysoký, tím složitější to je. Musím sníst obrovské množství jídla, abych získal svalovou hmotu. Pravidelně jím, chodím cvičit, spíš ale hubnu, než aby mi rostly svaly,“ popisuje Martin svůj životní styl. Hodně často se propírá, zda už do toho se svou partnerkou Ivonou konečně praští.

„O svatbě samozřejmě mluvíme. Ivonku si vzít chci, vyžaduje to ale čas a plánování. Když už do toho půjdeme, chceme, aby se nám to líbilo a celý den byl takový, jak si ho představujeme. Je to dlouhý proces, ale nic nás do toho netlačí. Žádný limit jsme si nedali,“ uvedl Chodúr.

Martina čeká několik zajímavých pěveckých povinností. Prozradit zatím ale mohl jen dvě v relativně blízké budoucnosti. „25. listopadu mám vánoční program v pražském Divadle U Hasičů. Zároveň chystám vánoční cédéčko, na kterém spolupracuji s nejrůznějšími hudebníky. Možná i proto, že mám malé dítě, tak k nejkrásnějším svátkům roku tíhnu a prožívám je intenzivněji,“ dodal Chodúr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám