Hlavní obsah
Článek

Tvrdí o sobě, že je nezadaná, přiznala i to, že svatba s expřítelem před pár měsíci byla falešná a že se k sobě nevrátili, o Miroslavu Dubovickém stále dokola opakuje jen to, že je jen kamarád. Andrea Bezděková (29) s ním ale přišla na tiskovku Muže roku, kde bezostyšně okukovala finalisty. A hodně se jí líbili!

„Musím říci, že letošní ročník je opravdu povedený. Poznala jsem ale finalisty jen na chvilku, takže nemůžu soudit. Jsou to ale sympaťáci,“ svěřila se nám patrně poslední televizní Česká Miss.

A jak to tedy má s Mírou? Prý není co přiznávat. „Jsme přátelé. Od začátku jsme to říkali a je to stále na té stejné úrovni. Nedokážu si vysvětlit, proč se o nás pořád tvrdí, že jsme spolu. Mám prostě zvláštní dar, že se umím kamarádit s kluky. A s Mírou mi to jde,“ smála se Bezděková.

Dušuje se, že se jí zatím moc srdcí zlomit nepovedlo. „Dělám to něžným způsobem. Každý chlap ale vycítí, jestli to začíná jiskřit, nebo jestli se to nikam nehýbe,“ věří modelka.

Je krásná, před zrcadlem se ale přehnaně nechválí, ani se příliš nekritizuje. „Člověk by se měl mít rád takový, jaký je. V rámci možností jsem sama se sebou spokojená,“ prozradila nám.

A rýsuje se tedy u ní nějaký oficiální partner? „Jsem teď spokojená s tím, jak věci jsou, a určitě si to v této situaci nehodlám komplikovat. Ničemu se nebráním, ale musí to přijít přirozeně, spontánně, a tak k tomu budu přistupovat,“ tvrdila Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám