Hlavní obsah
Článek

Není nad letní osvěžení v soukromí vlastního bazénu. Proč jej ještě nemáte? Dnes již vlastní bazén neznamená velkou finanční zátěž, ani rozkopání celé zahrady. A díky nápaditým designům bude právě bazén ozdobou vaší zahrady!

Originální design, který ohromí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednoduchá montáž, velký výběr velikostí a hlavně originální design kamene, který zapadne do jakékoliv zahrady. Nadzemní bazény GRE Iraklion splní všechny vaše požadavky a vy si díky nim užijete nezapomenutelné léto! Ať už si vyberete kruh, ovál nebo ovál bez vzpěr, rozhodně nebudete litovat.

Neokoukané dřevo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte bazén, který bude kvalitní, dlouho vydrží a splní tak požadavky celé rodiny? Pak jsou bazény GRE Pacific to pravé pro vás. Vybírat můžete z různých tvarů a ze dvou hloubek. Už se v něm vidíte? Zavřete oči a jen si to představte. Vy, léto a pohoda v bazénu. A teď je otevřete a neváhejte si objednat bazén, který vás nezklame!

Bazén pro každou rodinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už vás otravují neustále dotazy, kdy už budete mít bazén? A už vás otravuje vysvětlovat, že je to drahá a zdlouhavá záležitost? Pak přestaňte vysvětlovat a pořiďte si bazén INTEX Prism Frame. Proč? Protože je levný, kvalitní a jeho montáž nevyžaduje ani velkou zručnost a není ani časově náročná. A ušetřený čas využijte k relaxování ve vašem novém bazénu.

25 kg = 350 g

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Něco se vám na těch počtech nelíbí? Ale vážně, je to tak. 350 g Fibalonu totiž nahradí 25 kg písku ve vaší filtraci a vy se už nikdy více nemusíte tahat s těžkým pytlem písku. Navíc šetří vaši filtraci a snižuje náklady na provoz bazénu. Díky inovatnivnímu složení a struktuře dokáže zachytit i velmi drobné části.

Vyřeší problém s vodou a vy ušetříte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Z bazénové chemie Laguna od českého výrobce budete mít opravdovou radost. Nejen že si hravě poradí s řasami, dezinfekcí a zákaly vody, ale vy navíc ještě ušetříte. Právě pro vás je v nabídce akční balení s 50 % zdarma. A díky jednoduchému návodu k dávkování to zvládne opravdu každý!

Další články

Načítám