Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Inna Puhajková (38) měla co dělat, aby neskončila jako legendární Marilyn Monroe. Na celosvětovou premiéru nové škodovky ve Stockholmu zvolila šaty s takovým rozparkem, že celý večer musela mít v podstatě ruku v rozkroku. Není divu, ve Švédsku pořádně foukalo...

"Je tu trochu větrno, s tím jsem moc nepočítala. Trošku mi dělají šaty neplechu a musím se hlídat, abych nedopadla jako Marilyn. Pořád se u toho snažím vypadat elegantně a ladně, abych tady nedělala ostudu. Trošku jsem vítr tady podcenila," řekla Super.cz s úsměvem Inna, které to v sexy koktejlkách neuvěřitelně slušelo.

Jaká je Inna řidička? "Jsem, myslím, dobrá. Řídím dlouho, asi jedenáct let, hodně mých přátel oceňuje moje parkovací schopnosti. V tomhle mě centrum Prahy hodně vyškolilo. V začátcích se mi stala na magistrále nehoda, kdy jsem měla auto v mrtvém bodě, přejížděla jsem z jednoho pruhu do druhého a nic jsem tam neviděla. To byla moje největší nehoda. Se mnou to skoro ani nehlo, to druhé auto odletělo skoro až do příkopu a mělo porouchaný celý bok. Nikomu se naštěstí nic nestalo. A od té doby nic," dodala Inna, která stále jezdí v luxusním voze, který jí věnovat Jaromír Jágr během jejich vztahu. "Nebyl zatím důvod ho měnit. Jezdí stále výborně," dodala Puhajková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám