Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) zažila v roce 2010 jeden z nejhorších okamžiků ve svém životě. Nešťastnou náhodou svým vozem najela do motocyklisty, který poté v nemocnici zraněním podlehl. Dara si o dva roky později odnesla od soudu tříletou podmínku a zákaz řízení.

I když na tuto událost už nikdy nezapomene, už zase sedí za volantem. Ale jak sama říká s velkým respektem. "Bylo to velmi přirozený. Za volantem trávím spoustu let a času. Je to v první řadě praktické. Jsem máma, mám Lauru, vozím ji do školy, na kroužky. Potřebuji rychlej pohyb, přesun. Navíc v autě vypnu, jsem ve svém světě, zavřu dveře, pustím si svoji hudbu, zpívám, přemýšlím si," řekla Super.cz Dara.

Jaký byl první moment, kdy usedla do auta jako řidička? "Měla jsem strach, než jsem do auta nasedla. Jak jsem v něm už jela, tak jsem si říkala, že život jde dál. Pro všechny, ve všech směrech. V první řadě zůstal respekt," vysvětlila zpěvačka na světové premiéře nové škodovky ve Stockholmu.

Dara miluje velká a bezpečná auta. V autě prý tráví většinu dne. I proto na vystoupení využívá služeb řidiče. "Řídím a jsem i řízena. Jelikož trávíme spoustu času v autě, jsme kočovnická rodina, přesouváme se někdy o víkendu i na čtyři pět koncertů. V tomto případě preferuju pohodlí, velký auto, řidiče a vzadu polštář a deku. Chce to hodně prostoru," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám